Túto tému som založil zámerne aby neurobili iný tú istú chybu ako ja.
Dnes som mal sakra šťastie. Živý a zdravý som. Odniesla si to našťastie iba moja jediná a milovaná 190-ka a keď že inú hviezdu zatiaľ nemám budem musieť presadnúť do našej Felície. Na MB si to odniesli: svetlomety obidva aj s blinkrami, maska, nárazník a trochu blatník - aspoň sa vymení (je v ňom trochu diera od korózie zo vnútra. Na to aký náraz to bol, to nie je až také zlé. Najhoršie na tom je to, že mám čerstvo porobený podvozok, spojovačky, čapy, pomocný kĺb riadenia a geometriu za sebou. V Sobotu som chcel nahodiť nové elektróny ktoré som si zaobstaral po tejto oprave, nech sa aj lepšie jazdí. Kolesá idú ako si každé svojím smerom - je tam zlomené niečo. A čo bol úplný gól, chalan čo robil tú geometriu videl, že nejaké známe auto tam stojí a tak sa zastavil a videl, že to som ja - čo mu to ani týždeň nevydržalo
Zrejme ja, pokiaľ to nebolo už predtým som vytrhol zvodidlá (dva betóny) zo zeme.
Ponaučenie: treba rozmýšľať, že sa šmýka keď celý deň pršalo po dlhej dobe a cesta je vtedy ako šmykľavka z usadeného prachu. Ja som zistil, že sa šmýka až keď som sa šmykol a to už bolo neskoro. Hlava bola v off-line móde
Ďakujem týmto chalanovi s ktorým som sa až doteraz vôbec nevidel, má MB 24-ku a ochotne mi zastavil a pomohol. Už je aj na fóre - dostal odo mňa vizitku. Ešte sa chcem poďakovať chalanom z fóra a to menovite: Derailleur, shuuu a Lubo - chalani mi pomohli. Ste ozajstný kamoši aj v núdzi