Dnes som išiel okolo kopy bordelu, respektíve zostatkov po taxi verzii 24-ky.
Stála na tom mieste s odtrhnutým kolesom ešte pár dní dozadu. Bolo to u nás v Stupave v parku kam veľmi autá nejazdia. Včera ako sme išli do krčmy sme sa na ňu chceli ísť pozrieť či tam ešte je. Bola, prípadne jej dať vizitku no už z diaľky sme videli, že sú pootvárané dvere a robilo sa niečo s ňou. No bolo mi divné, že auto je celé pootvárané a s kolesom sa nič nerobí. Chceli sme ísť aj bližšie sa pozrieť ale, že čo sa budeme pozerať na niekoho ako opravuje auto?
No a dnes ako som išiel okolo bola tam len kopa bordelu cez sedadlá, palubovka na dve časti skoro, nárazník a iné interiérové vecičky. Vrak auta tam už nebol - zrejme skončil niekde v kovošrote. Ako som to tam prehliadal pobral som čo sa dalo ešte zachrániť a popri tom som objavil bongo. No vidím to tak, že niekto si dal poriadne do nosa a potom sa vyriadil na tomto úbohom chuďáčikovi. Veci z toho sa mohli kľudne použiť ďalej - niekomu to mohlo pomôcť. Ide o princíp nemusí to byť zrovna Mercedes, rozbijem ,,doslova" a zdemolujem auto niekde na ulici asi aj svoje vlastné predpokladám a nechám to na kope na verejnom priestranstve. To je dôkaz úplného ľudského dna
Viem, že ŠPZ bola BA a nachádzal sa na tej kope obal bez VHS kazety na ktorej bola stužková práve z mojej školy. Bol to ročník podo mnou. Niektorých zrejme aj poznám odtiaľ, no ťažko povedať či to bolo niekoho z nich alebo to bola náhoda, že sa to tam nachádzalo. Teraz ľutujem to, že sme tam deň predtým nešli predsa len pozrieť. Kto vie ako by to skončilo. No veď posúďte sami